Pelaajia

Moderator: miguel

Pelaajia

Postby Andromalius » Wed Apr 06, 2016 9:01 pm

Elikkäs, uusi tuttavuus on KMV meikäläiselle, ja hirveä hinku olisi päästä vähän lappua lätkimään. Olen siis uusi pelaaja, joka ei ole koskaan aikaisemmin pelannut KMV:tä. En ole muutenkaan mikään mestari näissä peleissä, vaikka välillä Magiciä onkin tullut pelattua. Ongelma KMV:n suhteen piilee aktiivisten pelaajien vähyydessä. Eli kysymykseni kuuluu, että pelaako KMV:tä kukaan enää Suomessa? Jos pelaa, niin missä päin? Olisiko uudelle naamalle kysyntää?
Tällä foorumillakin meno vaikuttaa aika kuolleelta kun viimeisimmät postauksetkin ovat vähintään kolmen vuoden takaa. Toivottavasti jostain löytyy vielä aktiivisia keski-maan seikkailijoita.
Andromalius
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 06, 2016 1:08 pm

Re: Pelaajia

Postby Nknma » Thu Apr 07, 2016 5:51 am

Moro. Ollaan täällä Tampereella pelattu vielä suht aktiivisesti. Viime aikoina pelaaminen on painottunu vahvasti ARDA-moninpeliformattiin, jolla ois helppo tuoda aloittelevakin pelaaja mukaan. Missä päin itse vaikutat?
User avatar
Nknma
 
Posts: 130
Joined: Sat Aug 19, 2006 7:08 pm
Location: Tampere/Finland

Re: Pelaajia

Postby Andromalius » Thu Apr 07, 2016 12:25 pm

Asun Riihimäellä, noin sadan kilometrin päässä Tampereesta. Onneksi junalla täältä pääsee vähän joka suuntaan.

PS toivottavasti tuo ylimääräinen Pelaajia-aihe poistetaan, kun onnistuin tämänkin keskusteluaiheen luonnin kämmimään...
Andromalius
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 06, 2016 1:08 pm

Re: Pelaajia

Postby Kepo » Thu Apr 07, 2016 2:30 pm

Täältä löytyy erittäin innokas MECCG;n pelaaja. Tosin etäisyyttä on jonkin verran kun asun Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tänne pelaamaan;). Täältä ei oikein tahdo pelaajia löytyä. Just kun sain entisen työkaverini koukutettua MECCG:hen, niin sekin muutti takaisin Suomeen:(
Hyviä pelihetkiä teille sinne Suomeen tämän loistavan pelin parissa:)

-Kepo

Ps. Jos siellä on jollakin kiinnostusta korttien vaihtamiseen, niin olkaa yhteydessä. Päivitän tässä lähiaikona oma kokoelmani tänne: http://www.tradecardsonline.com/
Sieltä näkee mitä tarvitsen ja mitä minulla on antaa vaihdossa. Toistaiseksi sieltä löytyy KMV, MEtW unlimited, MEtD sekä MEtB. Muut lisäosat seuraavat perässä.
Kepo
 
Posts: 4
Joined: Sat Mar 05, 2016 1:48 pm

Re: Pelaajia

Postby Ehann » Tue Apr 19, 2016 10:10 am

Terve,
Turusta löytyy myös ainakin yksi käytännössä samassa tilanteessa oleva. Peliä tuli joskus penskana pelattua muutamat kerrat, mutta meni silloin ehkä vielä vähän yli hilseen. Nyt on taas tullut haalittua kortteja jonkin verran, ja pelin kunnollinen opettelu ja pakan testaus kiinnostaisivat. Jos täälläpäin on pelaajia niin ei muuta kuin viestiä tulemaan!
Ehann
 
Posts: 3
Joined: Sun Apr 03, 2016 5:03 pm


Return to Finnish MECCG Community

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron